NOOITGEDACHTLAND – 320 ORIGINELE UITSTAPJES EN OVERNACHTINGEN – HET boek voor gezinnen die graag origineel op stap willen

Het is zover! Ons boek is een feit. En de voorverkoop was al een gigantisch en onverwacht succes. Waarvoor dikke merci aan al jullie kopers!!! Very much appreciated 🙂

Dus tijd om jullie er iets meer over ons boek te gaan vertellen, he.

Owwkaaaayyyyyy. Wel, wij gingen voor een concept dat ikzelf nog niet direct tegengekomen was aka een handige en frisse handleiding – dus geen leesboek boordevol tekst – met handige QR-code voor drukke gezinnen die graag op stap gaan, maar het opzoekwerk willen overslaan.

Een handleiding met troeven die ikzelf ook belangrijk vind als ik op zoek ga naar boeken over leuke uitstapjes, meaning:

  • ik wou een boek dat ik mee op stap kon nemen en in mijn handtas kan proppen (vandaar de keuze voor een soepele kaft en een niet al te groot en zwaar boek).
  • de aanwezigheid van een duidelijke en overzichtelijke inhoudstafel.
  • duidelijke categorieën die je veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel opzoekwerk besparen.
  • niet al te veel tekst. Drukke gezinnen hebben immers vaak niet de tijd om tussen kibbelende kinders, overkokende melk en te weinig tijd door nog duizend boeken te gaan uitpluizen om op zoek te gaan naar toffe uitjes!
  • duidelijke indeling per provincie. Ideaal als je verschillende uitstapjes met elkaar wil combineren.
  • variatie. Dus zowel tips om uit eten te gaan als uitstapjes als overnachtingen als …
  • QR-codes en informatie die je direct naar de juiste locatie leiden.
  • en zoveel meer!!!!!!

En ja! Uiteraard staan er de typische Nooitgedachtland hotspots in als in zaken in die je nog nergens anders tegenkwam. Dus nog meer pret!

Heb je nog geen exemplaar? No worries! Binnen twee weken ligt ons boek gewoon in boekenwinkels in België en Nederland! Of je kan het aankopen online (waaronder via Bol.com)

En ondertussen kan je het hier kopen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.