TERRAGAME – Origineel VR zombies gaming in Namen

Omdat we levensgenieters zijn en alles een keer geprobeerd willen hebben, vonden we het tijd om ook eens te gaan virtual gamen. Deels ook omdat we, als echte Pacman/Mario Bros-generatie, eens wilden zien waar de technologie nu al staat.

Dus na wat research op het net, kwam ik terecht bij Terragame. Na het bekijken van het promo-filmpje op hun website, dacht ik: ‘Ja, daar gaan de mannen van uit hun dak gaan’.

En zo vertrokken we, ik met de nodige bibbers, naar Namen.

Eens aangekomen kregen we een uitleg over wat we wel en niet mochten doen. We zouden een gevecht aangaan met zombies die leefden in een behekste mansion. Spannend.

Ik maakte mezelf wijs dat het maar fictie was, dat ik wel zou zien dat het maar een spel was, dat de zombies niet echt zijn en voelde me al wat meer een zombiekiller toen ik de aankleedzaal binnenstapte. Maar dan … van zodra ik de virtual reality bril op mijn neus kreeg, was mijn zin voor realiteit ver te zoeken. Ik deed het al in mijn broek bij het zien van mijn mede-zombiekillers.

De mannen waren extatisch en vonden dit geweldig. Een van de leukste en origineelste spelletjes die ze al gedaan hadden. Ikzelf … ja, laten we zeggen dat ik snel dood zou zijn als de wereld ooit zou overgenomen worden door zombies …

NEED TO KNOW

  1. Niet voor angsthazen.
  2. Schitterend voor gamers. Zeker de betere in zijn soort.
  3. Bekijk zeker het filmpje op hun website.

MEER INFO

www.terragamecenter.com

Inkom van terragame virtual reality zombies game
monster in virtual reality game terragame
One comment Add yours

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.