STREET ART WANDELING – Originele stadswandeling in Hasselt

Iedereen die ons kent, weet dat ik een voorliefde heb voor street art. Als ik de kans krijg om iets te doen dat past binnen dit thema, zal ik niet twijfelen dit in onze planning op te nemen.  

Dus we twijfelden geen moment toen we zagen dat Hasselt een app had ontwikkeld om de street art in de stad in de kijker te zetten.

Eens de app geïnstalleerd, ga je op weg. Je komt langs allerlei kunstwerken, de ene nog mooier dan de andere. Door de app heeft de wandeling ook iets interactiefs wat dan weer leuk is voor kinderen.

Dit is eveneens een erg leuke manier om de stad te leren kennen. Al heeft Hasselt wel verschillende manieren om de stad te leren kennen die de moeite zijn …

NEED TO KNOW

  1. Na de wandeling hadden we een tafeltje geboekt in het restaurant Smaaksalon, waar je kan proeven van allerlei Hasseltse specialiteiten. Dit was een welgekomen afsluiter.
  2. We stopten tijdens onze wandeling (om het leuk te houden voor onze zoon), ook in de chocolaterie BOON, waar we zagen hoe pralines werden gemaakt en onze zoon 2 pralines mocht kiezen voor onderweg.

MEER INFO

originele street art hasselt
graffiti kunst in hasselt bue the warrior
crash auto street art hasselt
uil dieren graffiti kunst hasselt
unieke graffiti route hasselt