LE THEME – Origineel themadiner in Luik

Iedereen die me een beetje kent, weet dat ik verzot ben op Alice in Wonderland. Niet alleen omdat de zin ‘We are all a little mad here’ de lijfspreuk is van mijn familie, maar ook omdat dit sprookje je leert dat onmogelijke dingen mogelijk gemaakt kunnen worden. Je hoeft enkel een beetje creatiever en flexibeler te denken.

Het duurde dus juist geteld een ‘Kijk lieverd, een Alice in Wonderland-restaurant!’ met bijhorend vreugdekreetje dat de boeking om die avond daar nog te gaan eten, een feit was.

Ik geef toe, ik was bang teleurgesteld te worden. Als het op Alice aankomt, ligt de lat hoog.

Echter, van zodra je het restaurant binnenstapte, zat je in de betovering van haar magische wereld. Dit restaurant zorgt voor een aankleding om u tegen te zeggen. Alles, maar dan ook alles, past binnen het vooropgestelde thema. Ook het eten was zo lekker dat je er later die maand nog eens over droomt.

En geef toe, Alice in Wonderland en eten in eenzelfde droom … daar zegt toch niemand neen tegen?

NEED TO KNOW

  1. Dit restaurant boek je best als koppel.
  2. Neem zeker het menu met bijhorende wijn. Het is de moeite waard.
  3. Dit restaurant maakt er een erezaak van elke 2 jaar te veranderen van thema (vandaar ook de naam – duh). Zalig voor mensen als ik die niet zo graag 3 maal naar hetzelfde restaurant gaan en dit omdat de magie dan wat verdwenen is. Op dit moment is het thema ‘Contrabande (op zijn Frans)’. Wil je dus een tripje naar de roaring twenties, is dit het moment. Is het niet je ding, wacht dan op het nieuwe thema. Easy peasy.

MEER INFO

Restaurant Le Thème

alice in wonderland origineel restaurant le theme kaarten
decoratie alice in wonderland restaurant le theme konijn te laat
restaurant le theme alice in wonderland uniek decoratie rups
decoratie le theme unieke lamp cheshire cat

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *