RACE SIMULATOR – Originele rijervaring in Exype in Waterloo

Ben je onder de indruk van een game controller die trilt van zodra je met je F1 – wagen tegen de betonnen afzetting botst? Ja? Dan krijg je van deze originele activiteit helemaal natte dromen.

Dus vergeet even je dierbare PlayStation en beleef Gran Turismo op een hoger niveau. In Exype zijn ze immers gegaan voor een pimped up en chromed out version.

Racen doe je hier niet zomaar. No siree! Hier doe je dat in een luxe race simulator. Omgeven door 3 schermen die elke beweging volgen, gecombineerd met een wagen die in alle richtingen beweegt, kom je hier vrij dicht tegen the real stuff.

Wil je dus eens rijden tegen 300 km/per uur op circuits waar je tevoren alleen maar kon van dromen, is dit je kans!

NEED TO KNOW

  1. Wist je nog niet wat te kopen voor je kroost die al alles heeft? Dan is dit een absolute topper voor ouders met game – lovende kinders. Maar wees wel gewaarschuwd! Je kinderen zullen ‘Nog eens … en nog eens … en nog eens, mama!’ roepen.
  2. Je kan tussen de verschillende sessies iets drinken in een gezellige lounge bar.
  3. Je krijgt de keuze uit verschillende circuits en auto’s. Manlief had een voorkeur voor het rally circuit omdat hij dit net iets spannender vond.
  4. Twijfel je? Bestel een ticket via vakantieveilingen. Dan is je eerste rit niet te duur. En je zal zien. Je boekt sowieso ook een bijkomende rit.

MEER INFO

Hier kan je boeken of meer info over de prijzen vinden:

Exype Waterloo

simulator exype waterloo race simulator F1 formule rijden simulator
simulator exype waterloo race simulator F1 formule rijden schermen
simulator exype waterloo race simulator F1 formule rijden Renze
simulator exype waterloo race simulator F1 formule rijden zijaanzicht

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.