POËZIEBORDEEL – Originele avondactiviteit vol poëzie en performance art

Een kasteel in Gent dat voor de gelegenheid is omgetoverd tot een smaakvol ‘bordeel’ met een weelderig interieur … poëzie gedrenkt in wellust … dichters – althans, de stoute alter ego’s van de dichters … performance art … samen met de tickets voor dit evenement was dat de info die ik kreeg van manlief. Hij had duidelijk nood aan wat we-time.  

Dus klaar voor een portie performance art in een wulps totaalconcept reisden we af naar Gent.

Eens aangekomen in het kasteel – of moet ik zeggen het ‘bordeel voor één nacht’ – werden we ontvangen door de ‘bordeelhoudster’, die ons het concept verduidelijkte.

En zo werden we op pad gestuurd doorheen het kasteel, dat voor de gelegenheid was gehuld in een jaren 20 sfeer van gedempt licht, lange sigarettenhouders en chaises longues, op zoek naar de dichters van lichte zeden die, verspreid over verschillende kamers, ons hier ontvingen voor een privé-lezing.

Terwijl we wachtten op onze beurt waarin de dichters hun meest intieme woorden blootlegden, werden we vermaakt door een bohémien volk van danseressen, stijlvolle stripteaseuses en … jawel … een handtassenlezer!

Dat dit evenement gewaagd en prikkelend is, is een feit. Je wordt immers de hele avond ondergedompeld in een zintuiglijke wereld van verlangen en verbeelding..

Sensueel, literair … en vooral … onvergetelijk. 

NEED TO KNOW

  1. Je kan o.a. – want ik heb me laten vertellen dat het aanbod van evenement tot evenement verschilt – volgende dichters aan het werk zien: Kevin Bellemans, Inge Braeckman, Moya De Feyter, Els Dejonghe, Lotte Dodion, Jan Ducheyne, Astrid Haerens, Wim Helsen, Ruth Lasters, Sylvie Marie, Frank Mathay, Carmien Michels, Michaël Vandebril, Maud Vanhauwaert, Charlotte Van den Broeck, Lies Van Gasse, Stijn Vranken en Akim AJ Willems.
  2. Wij vonden het poëziebordeel is in de eerste plaats een literair evenement. Toegegeven. Het is erotisch getint, maar dan wel vanuit een poëtisch standpunt.
  3. Dit evenement vindt niet regelmatig plaats. Je moet vooral de Facebookpagina van dit gezelschap in het oog houden.
  4. Het is een aangename manier om poëzie eens op een andere manier te beleven.

MEER INFO

Poëziebordeel

poeziebordeel poezie dichters dichtkunst gent erotisch evenement
poeziebordeel poezie dichters dichtkunst gent erotisch evenement prive sessie
poeziebordeel poezie dichters dichtkunst gent erotisch evenement dichters
poeziebordeel poezie dichters dichtkunst gent erotisch evenement poezie

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.