ZOFF – Origineel Italiaans ontbijten in Leuven

Italië. Als ik er aan denk, krijg ik wel een beetje rillingen.

Het land is ons niet gunstig. Verre van. Elke keer we er op bezoek gingen, hadden we iets voor. Zo kreeg zoonlief er valse kroep – met extreem hoge koorts tot gevolg -, zaten we vast in een bosbrand – met een extreemgênantbleitendikgasterven telefoontje naar de zus – en hadden we een autopech. Kak, kak en driedubbele kak. Met het gevolg dat het angstzweet me uitbreekt als manlief oppert dat we nu toch eens naar Rome moeten …

Maaaaaaar … het ontbijt is er heerlijk. Dus ging ik – voor manlief een ticket kon boeken – op zoek naar een plaats waar je kunt genieten van een Italiaans ontbijt zonder de grens over te moeten. En daarom trekken we vandaag naar de catchy Italian bar Zoff in Leuven. Een luxueuze hotspot waar je kan genieten van Italiaanse specialiteiten en dan wel in een stijlvol en elegant interieur.

We gingen – want je leeft maar 1 keer – voor het ontbijt deluxe. Inhoud? Een warme drank, een glas spumante, een verse fruitsap, een mix van kaas en charcuterie, frittata padana, een variatie van brood, choco en marmelade.

Om je vingers bij af te likken. En dat alles zonder de vloek van het land te moeten doorstaan. Ideaal.

NEED TO KNOW

  1. Reserveren doe je via de website. Ga vroeg, dan is het minder druk.
  2. Wij vinden het ontbijt hier het lekkerst. Ben je met twee of meer? Ga dan voor een deluxe ontbijt in combinatie met een ander ontbijtgerecht aangezien de porties bij de andere gerechten net iets groter zijn.
  3. Laat je niet afschrikken door de kleine portie brood die je hier krijgt. Je kan immers altijd gratis brood bijvragen.
  4. Leuk om weten is dat er ook ontbijtopties voor kindjes zijn.
  5. In de zomer kan je hier op het terras zitten.

MEER INFO

Reserveren en info over actuele prijzen vind je hier:

Bar Zoff

zoff italiaans ontbijt origineel ontbijten speciaal ontbijten visit leuven
zoff italiaans ontbijt origineel ontbijten speciaal ontbijten
zoff ontbijt leuven
zoff italiaans ontbijt origineel ontbijten speciaal ontbijten deluxe ontbijt
zoff italiaans ontbijt origineel ontbijten speciaal ontbijten italiaans interieur

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.