NERF BATTLE – Origineel gamen in Geel

Sinds we een ridderfestival bezochten is zoonlief in de ban van schieten. Al heeft hij de pijl en boog in tussentijd wel omgeruild voor een meer up-to-date versie: aka het Nerfgeweer.

En zo moeten elke dag de conservenblikken, die hij en zijn vriendjes mooi opstapelen tot een Nerfwaardige toren, er aan geloven. Om ze dan weer opnieuw keurig te gaan opstapelen. En dit de hele dag lang.

Het verbaasde me dan ook allerminst dat de kinderogen, toen ik vertelde dat er in Geel een volwaardig battlefield is geconstrueerd, drie maal groter werden.

Het Nerf battlefield hier heeft het allemaal. Hindernissen, verstop- en schuilplaatsen, duidelijk afgescheiden kampen … Indien er een nerfhemel zou bestaan, vind je hem hier.

Ook de door de eigenares aangeboden spelletjes zijn erg kindvriendelijk en vermakelijk en dus amuseren zoonlief en een van zijn beste vrienden die mee mocht, zich te pletter.

Uitgeput en voldaan zitten de twee kapoenen twee uur later op de achterbank. ‘Wanneer komen we terug, mama?’

Ik veronderstel dat, na vandaag, de traditionele conservenblikken iets minder succes zullen hebben.

MEER INFO

  1. Vanaf 6 jaar kunnen kindjes hier terecht voor een middag vol spelplezier.
  2. Speel je liever met je eigen geweren? Dat kan! Dan breng je gewoon je eigen materiaal mee. Let wel! Je bent verantwoordelijk voor je eigen spullen.
  3. Naast het Nerf battlefield vind je hier ook 2 VR escape rooms – vrij uniek in België aangezien iedereen hier een VR- bril op krijgt – en een ruimte waar je VR arcade games kan spelen. De VR kamers en de meeste VR arcade games zijn voor de volwassenen wel te verstaan. Sta je even met de vingers te draaien terwijl de anderen spelen? No worries! Een pooltafel, een tafelvoetbal en bordspelen nodigen je uit om je bezig te houden.
  4. Door het aanbod aan verschillende mogelijkheden en activiteiten is dit is een ideale plaats en een origineel concept voor een kinderfeestje of een teambuildingsactiviteit.

MEER INFO

Meer info over de openingsuren en actuele prijzen kan je hier vinden:

Virtual Secret Geel

virtual secret geel nerf battle nerf geweren originele uitstap kinderen vr games
virtual secret geel nerf battle nerf geweren originele uitstap kinderen oefensessie
virtual secret geel nerf battle nerf geweren originele uitstap kinderen teambuilding
virtual secret geel nerf battle nerf geweren originele uitstap kinderen oefensessie vr arcade
4 comments Add yours
  1. Beste

    Is er nog plaats op zaterdag 19 of zondag 20 juni op jullie nerf battle field voor een 6 tal kinderen

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.