DE MIJN – Originele mini-golf in Saraland in Houthalen – Helchteren

Wat een hondenweer is het buiten. Regen, hagel en voldoende wind om onze strandstoel af en toe voorbij te zien vliegen. Sweet.

Maar ik heb geen zin om vandaag binnen te zitten. Het is immers nog weekend! Uitgeteld in de zetel liggen kan ik later in de week nog.

Na een gezinsmeeting ‘Wat gaan we doen vandaag?’ waarbij we de mogelijke opties overlopen, hebben we een winnaar. We gaan mini-golfen!

En niet zomaar een mini-golf. Neeeuuuun! We gaan naar Saraland waar ze een unieke, tot ieders verbeelding sprekende indoor mini-golf hebben aangelegd waarbij het lijkt alsof je in een nog steeds werkende mijn terecht komt.

Elke baan – maar liefst 18! -, heeft iets unieks en origineels. Knetterende transportbanden, dynamiet die je tot ontploffing moet brengen, drilboren en alles voorzien van leuke licht-, geur, bewegings- en geluidseffecten. Mini-golfen is hier een waar avontuur.

En de regen? Daar hebben we niets meer van gemerkt.

NEED TO KNOW

  1. Wij zijn duidelijk niet de enigen die hier een leuke dag hadden. De Mijn is immers een trotse winnaar van ene THEA- award for outstanding achievement worldwide.
  2. Ideaal gezinsuitstapje (en zeker als het regent).
  3. Banen zijn ietwat verouderd, maar het interieur maakt alles goed.
  4. Naast de mini-golf vind je een leuke indoor speeltuin waar kindjes nog even hun gangen kunnen gaan. Je kan hier ook iets eten of drinken.

MEER INFO

Meer info over actuele prijzen en openingsuren vind je hier:

De Mijn

Mini golf De Mijn origineel met kinderen indoor golfen Saraland ondergronds
Mini golf De Mijn origineel met kinderen indoor golfen Saraland ontploffing
Mini golf De Mijn origineel met kinderen indoor golfen Saraland steampunk
Mini golf De Mijn origineel met kinderen indoor golfen Saraland 180 holes
One comment Add yours

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.