OVERNACHTEN IN EEN DRAKENEI – Origineel slapen in Hoenderloo (NL)

Renze ging naar de eerste kleuterklas en om deze sprong in zijn kleine leventje wat extra betekenis te geven, boekten we een overnachting in een drakenei. Want ons klein piertje werd immers een grote ridder.

Om de beleving wat meer kracht bij te zetten lazen we in de voorbereiding naar deze overnachting elke avond ridderverhalen voor, kochten we een ridderkostuum met bijhorend zwaard en toverde manlief een drakenknuffel te voorschijn, die zoonlief persoonlijk uitnodigde om 1 nacht op haar eieren in het drakennest te komen passen.

De gecreëerde opwinding was te voelen bij aankomst in Camping ‘T Schinkel met de nodige oooo’s en waaaauw’s die volgden op het zien van het drakenei.

Inslapen lukte – of course – die nacht net iets minder, maar de blinkende oogjes de volgende dagen verraadden dat onze opzet geslaagd was. Op naar de eerste kleuterklas.

NEED TO KNOW

  1. Op de camping kan je gebruik maken van een ontbijtservice. Een zorg minder om ’s ochtends de hongerige kindermaag snel te voeden.
  2. Onder de inkomdeur is een opening. Wil je geen last van muggen of tocht, neem dan een handdoek mee om deze opening af te sluiten. No biggie.
  3. Wil je comfortabel slapen? Kies dan voor de formule: 1 volwassene en 1 kind per ei. Dat slaapt net iets makkelijker met een klein wroetgat.
  4. Op de camping heb je een leuke speeltuin, een zwembad, een restaurant met lekker eten en superleuke animatie en een snackbar waar je terecht kan voor een ijsje of hongertje.
  5. De camping is erg dicht gelegen bij allerlei leuke uitstapjes. Ook voor een driejarige. Mogelijke uitstapjes onder andere zijn: Apenheul en het familiepark Koningin Julianatoren. Voor de grote kiddies heb je ook een klimbos dichtbij.

MEER INFO

Meer info over actuele prijzen en boekingsvoorwaarden lees je hier:

’t Schinkel

overnachten in een drakenei het schinkel hoenderloo de veluwe nederland origineel overnachten interieur
overnachten in een drakenei het schinkel hoenderloo de veluwe nederland origineel overnachten

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.