YALLA YALLA – Origineel Libanees brunchen/lunchen in Gent

Spijtig dat er geen postorderbedrijf bestaat waar je het weer kan bestellen. Want oh mijn god, wat verlang ik naar warmte. En ook een blauwe lucht en wat schapenwolkjes staan op mijn verlanglijstje.

Maar omdat Frank Deboosere hier geen toekomst in ziet – want dan zou hij kampen met te veel retours – moet ik het voorlopig moet doen met storm, pletsregen en chillywillykoude. Spijtig, want ik vond de naam weerlando wel iets hebben.

Dus ga ik dan maar voor zomer en exotiek in mijn bord. Want je moet ergens beginnen, nietwaar?

En zo trekken we naar een Libanese foodbar in Gent aka Yalla Yalla. Een plek waar je 1 maal in de maand kan gaan smullen van een echt Libanese brunch.

Libanees? Yes, indeed. Want de Libanese keuken is de laatste tijd hip en trendy. Ik vermoed dat dit te maken heeft met het feit dat het een frisse, kleurrijke en gezonde keuken is. Maar bovenal ook … overheerlijk!

En ja hoor, de zonneschijn spatte van ons bordje!

NEED TO KNOW

  1. De brunch vindt elke tweede zondag van de maand plaats.
  2. Het buffet is een all you can eat versie, bestaande uit allerlei Libanese soorten mezzes zoals hummus, falafelballetjes, baklava, Libanees brood, fattouch, baba ganoush, tzadziki, batata harra, kibbeh, sesamkoekjes en een soort fetasalade. Zalig en origineel!
  3. Geen zin in een brunch? Je kan hier ook komen nippen aan heerlijke cocktails en zelfgemaakte Libanese limonades in combinatie met mezzes to share en falafels uit de falafelbar.
  4. Een originele catering voor op je feestje? Ook dat vind je hier.

MEER INFO

Yalla Yalla Beirut Foodbar

yalla yalla beirut foodbar gent libanees eten libanese food hummus mezze baba ganouch fattouch
yalla yalla beirut foodbar gent libanees eten libanese food hummus mezze baba ganouch fattouch brunchen origineel brunchen
yalla yalla beirut foodbar gent libanees eten libanese food hummus mezze baba ganouch fattouch brunchen origineel brunchen
yalla yalla beirut foodbar gent libanees eten libanese food hummus mezze baba ganouch fattouch baklava

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *