RESCUE ROGER – Originele kids escape room bij TrappedIn in Houthalen

Jimmy is een badass babysitter. Hij vond vanavond immers niets lolliger dan het verstoppen van de knuffelbeer van zoonlief en zijn sleepovervriendje Bogdan.

Omdat hij zeker wou zijn dat ze hem de rest van de avond gerust lieten – zodat hij op zijn gemakje kon chillen en netflixen – verstopte dit ettertje, naast de beer, ook de sleutel van hun kamerdeur.

En nu moeten zoonlief en zijn vriendje dus snel op zoek naar Roger – en hun sleutel -, want zonder deze favoriete beer geraken ze immers niet in slaap.

Aangezien niet slapen boze ouders – die nota bene binnen het uur terug thuiskomen – en huisarrest mee zich meebrengt, hebben ze er alle baat bij Roger zo snel mogelijk terug te vinden en in slaap te vallen.

Na het ondersteboven keren van de kamer en het oplossen van puzzels en raadsels, vinden ze Roger net op tijd terug. Houraay! Geen huisarrest!

Gelukkig zagen wij als ouders ’s avonds op de video van de nanny cam wat er allemaal gebeurd was.

Dus Jimmy … je bent ontslagen!

NEED TO KNOW

  1. Het heeft lang geduurd vooraleer we een junior escape room uit België wilden posten waar we zelf achterstonden. Het is in België immers een ware zoektocht om een kids escape room te vinden waar alle raadsels kloppen, op niveau zijn en het geheel uitdagend, entertainend en afwisselend is. Dit is de eerste waar wij een wauw-gevoel kregen. Ook de begeleiding door de vriendelijke eigenaars via het scherm was top.
  2. Kinderen hebben hier echt een uur plezier en krijgen verschillende opdrachten voorgeschoteld. Van geluidsfragmenten analyseren tot het oplossen van een cryptex tot het zoeken van tips met een blacklight. Maar dat moet je hen op voorhand allemaal niet verklappen, uiteraard!
  3. Wij deden de escape room met 2 kinderen (8 en 9 jaar) en 2 volwassenen. Onze rol was eerder beperkt in het focussen van de aandacht – want kinderen van die leeftijd zijn nogal snel afgeleid – of het leiden naar de juiste combinaties. De ondersteunende volwassene bleek op hun leeftijd toch nog wel nodig.
  4. Naast deze escape room heeft TrappedIn nog een tweede junior escape room (de kamer Sleepover) en twee volwassen escape rooms, waarvan 1 vergrendeld met de Code van Coppens (de kamer Abduction). Je kan hier dus gerust uit meerdere kamers escapen.
  5. Je vindt hier ook een gezellige bar waar je kan napraten en/of nog een bordspel kan spelen.
  6. Vind je het niet fijn om zo ver te rijden voor 1 activiteit? Combineer de escape room dan met een sessie snorkelen tussen de tropische vissen of een bezoek aan Blueberry Fields.

MEER INFO

Meer info kan je hier vinden: TrappedIn

TRAPPEDIN RESCUE ROGER HOUTHALEN JUNIOR ESCAPE ROOM KIDS ESCAPE ROOM
TRAPPEDIN RESCUE ROGER HOUTHALEN JUNIOR ESCAPE ROOM KIDS ESCAPE ROOM POPJES
TRAPPEDIN RESCUE ROGER HOUTHALEN JUNIOR ESCAPE ROOM KIDS ESCAPE ROOM KISTJE
TRAPPEDIN RESCUE ROGER HOUTHALEN JUNIOR ESCAPE ROOM KIDS ESCAPE ROOM WERELDKAART
TRAPPEDIN RESCUE ROGER HOUTHALEN JUNIOR ESCAPE ROOM KIDS ESCAPE ROOM CRYPTEX
TRAPPEDIN RESCUE ROGER HOUTHALEN JUNIOR ESCAPE ROOM KIDS ESCAPE ROOM BEER
TRAPPEDIN RESCUE ROGER HOUTHALEN JUNIOR ESCAPE ROOM KIDS ESCAPE ROOM DIEREN
TRAPPEDIN RESCUE ROGER HOUTHALEN JUNIOR ESCAPE ROOM KIDS ESCAPE ROOM BUREAU

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *