DE VREEMDE VOGEL – Originele kids escape room in Vlaardingen (NL)

Oh nee! De DiDaDodo-vogel is met uitsterven bedreigd. Professor Dr. Fügel heeft – in de hoop de soort te kunnen redden – de laatste vogel gevangen en in zijn lab verstopt. <En houray! De DiDaDodo heeft eitjes gelegd.

Alleen zijn er spijtig genoeg kapers op de kust die de vogel – en haar eitjes – willen stelen. Dus moeten wij Dr. Fügel helpen de eitjes zo snel mogelijk in veiligheid te brengen.

Aber hilfe! Dr. Fügel heeft, om ervoor te zorgen dat de eitjes niet in de foute handen vallen, de eitjes buitengewoon goed verstopt en we kunnen deze enkel vinden als we alle raadsels, die leiden naar de eitjes, volledig ontcijferen.

Het is een spannende strijd, maar gelukkig! We vinden de eitjes op tijd en slagen er zo in de soort te redden. Gelukkig!

NEED TO KNOW

  1. Deze kids escape room kan je makkelijk spelen met twee kindjes (8 jaar) onder leiding van 1 volwassene. De volwassene dient dan vooral om de kindjes naar de juiste tips te leiden. Het uitvoeren van de opdrachten kunnen kinderen perfect zelf.
  2. Het interieur, in combinatie met de raadsels, vormen een mooi geheel.
  3. Wij combineerden de escape room met een bezoek aan Corpus in Oestgeest. Zo maak je er een hele belevingsdag van. Voor we doorreden naar Corpus, aten we hier in het tuincafé. Overheerlijk.
  4. Je kan hier ook overnachten, maar omdat we dit zelf niet getest hebben, kunnen we het ook niet aanraden/afraden. Het vogelhuisje leek ons wel het meest lijken op de foto’s op de website.

MEER INFO

Meer info vind je hier: De Vreemde Vogel

de vreemde vogel escape room voor kinderen kids escape room vlaardingen
de vreemde vogel escape room voor kinderen kids escape room vlaardingen voorpagina
de vreemde vogel escape room voor kinderen kids escape room vlaardingen skelet vogel
de vreemde vogel escape room voor kinderen kids escape room vlaardingen magneet
de vreemde vogel escape room voor kinderen kids escape room vlaardingen detail 3
de vreemde vogel escape room voor kinderen kids escape room vlaardingen detail 1
de vreemde vogel escape room voor kinderen kids escape room vlaardingen detail 2

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.