INDOOR SKYDIVE – Originele activiteit bij Ice Mountain Adventure Park in Komen

De spanning is te snijden. Angstige vragen van zoonlief en zijn partner in crime Bogdan. Kan ik in de ventilator terechtkomen? Ga ik tegen het plafond vliegen? Gaat dat in mijn buik kriebelen? Mag ik nog eens naar de wc, mama?

Hun zenuwachtig gegiechel, gepaard gaande met de nodige stoerdoenerij, verraadt dat ze er toch niet helemaal gerust in zijn. Het is de eerste keer dat ze zullen indoor skydiven en de adrenaline giert duidelijk door hun achtjarige lijfjes.

Gelukkig is er de professionele instructeur Sabry, een sympathieke man die al de nodige parachutesprongen achter de kiezen heeft. Samen met hen een luchttunnel bedwingen zal hem dus ook wel lukken.

Hij geeft de boys een vlieguitrusting, leert hen welke houding ze moeten aannemen tijdens het gewichtloos zweven en geeft hen oordopjes – want man, wat een lawaai, die luchtstroom.

En zo duiken ze de verticale luchttunnel in. De kracht van de windstroom – 300 km per uur begot – is sterk en blaast hen moeiteloos naar boven.

Elk krijgen ze twee ontdekkingsvluchten van een minuut en op het einde van de tweede vlucht gooit de instructeur er nog een high fly bovenop.

De twee avonturiers zijn waarneembaar onder de indruk.

En de foto’s? Die moet ik de rest van de dag wel 100 maal opnieuw tonen … aan jan en alleman.

NEED TO KNOW

  1. De eerste vlucht voor je avontuurlijke nageslacht? Dan ga je best voor het pakket Kids Indoor Skydiving School. Immers, elke woensdag tussen 14 uur en 16 uur kan je hier voor 29 euro terecht voor 3 vluchten. Ben je, na deze initiatie, gebeten door het skydivevirus? Dan kan je jouw flying skills perfectioneren in de Pro Course kids.
  2. Uiteraard kunnen ook volwassenen hier komen indoor skydiven.
  3. Wat Ice Mountain Adventure Park Komen extra aantrekkelijk maakt is dat je hier niet enkel terecht kan voor een indoor skydive, maar ook voor allerlei andere activiteiten. Zo kan je hier skiën, snowboarden, paintballen, lasergamen, archery taggen of deelnemen aan een klimparcours.
  4. Ben je eerder een waterrat, kan je ook terecht in hun andere locatie. Daar kan jij je uitleven in een waterpretpark, fly- of stand up paddle boarden.

MEER INFO

Meer info over actuele prijzen en openingsuren kan je hier vinden:

Ice Mountain Adventure Park

Ice Mountain Adventure Park Komen indoor skydive kids indoor skydiving school kids pack
Ice Mountain Adventure Park Komen indoor skydive kids indoor skydiving school kids pack instructie
Ice Mountain Adventure Park Komen indoor skydive kids indoor skydiving school kids pack vertikale windtunnel
Ice Mountain Adventure Park Komen indoor skydive kids indoor skydiving school kids pack initiatievlucht
Ice Mountain Adventure Park Komen indoor skydive kids indoor skydiving school kids pack vertikale windtunnel initiatie
Ice Mountain Adventure Park Komen indoor skydive kids indoor skydiving school kids pack high fly
Ice Mountain Adventure Park Komen indoor skydive kids indoor skydiving school kids pack demonstratie

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.