GOOD COP/BAD COP – Real life gaming in Steenbergen (NL)

We ontvingen een oproepingsbrief van de politie. We worden verwacht in het Bastion van Steenbergen. Onze aanwezigheid is immers vereist op de selectiedag die hier plaatsvindt.

Niet om hier aan deel te nemen met het oog op onze aanwerving, maar wel om hier als undercoveragent actief mee op zoek te gaan naar the bad guy die betrokken is bij de moord op een collega. Want na diens overlijden is de commissaris gaan vermoeden dat de schuldige in deze moordzaak vooral moet gezocht worden binnen het eigen korps.

En daarom is het onze taak – want we zijn de enigen die de commissaris genoeg vertrouwt om deze zoektocht discreet op ons te nemen – op zoek te gaan naar bewijzen die dit vermoeden bevestigen.

En ja hoor, we vonden de corrupte gast, lazen hem zijn rechten en arresteerden hem.

Het recht heeft gezegevierd!

NEED TO KNOW

  1. Deze real life game is de tweede productie van het team dat ook de prison escape Breda in het leven blies. Wederom zorgen ze voor een buitengewoon originele beleving.
  2. Er is alles – de start van de beleving, de outfits, de acteurs, het gebouw, de trainingen, het slot – aan gedaan om de beleving zo echt mogelijk te maken. Top!
  3. Let wel! Een real life game is geen escape! De bedoeling van deze real life game is om tijdens en/of tussen de trainingen – die je de vaardigheden aanleren nodig om een politieonderzoek met arrestatie te kunnen uitvoeren – actief op zoek te gaan naar bewijzen om de schuldige op te pakken en achter de tralies te zetten. Tijdens deze zoektocht mag je echter niet bang zijn om vragen te stellen en om actief op zoek te gaan naar bewijzen. Trek schuiven open, blijf achter en ga op zoek naar bewijzen die je verder kunnen helpen in je onderzoek.
  4. Ideaal om met een vriendengroep te spelen. Al is het ook een aanrader voor een teambuildingsactiviteit.

MEER INFO

Meer info vind je hier:

Good cop/ bad cop

good cop bad cop real life gaming steenbergen
good cop bad cop real life gaming steenbergen schieten
good cop bad cop real life gaming steenbergen teambuilding
good cop bad cop real life gaming steenbergen schieten
good cop bad cop real life gaming steenbergen files
good cop bad cop real life gaming steenbergen politie
0 comments Add yours

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *