DE KELDER – Originele escape room in Gent

Weird. Bij recente werkzaamheden werd in de Eskimofabriek in Gent een verborgen ruimte – waar duidelijk al jaren niemand meer geweest was – in de kelder ontdekt.

Buiten wat meubels, troffen de eigenaars er tot hun grote vreugde ook een immense kluis aan die ze, dromend van een vakantie in Bali, lieten openbreken. Een ware teleurstelling toen bleek dat deze enkel wat documenten een onderdak had verschaft.

De eigenaars wilden in eerste instantie de papieren weggooien, maar op aanraden van anderen – die hen aangaven dat deze documenten misschien wel konden leiden naar iets anders – riepen ze dan toch onze hulp in.

En zo werd het onze taak om binnen het uur en voor de kelder definitief werd afgesloten, een laatste maal na te gaan of de kelder dan toch iets van waarde herbergde.

We volgden het spoor van de brieven en warempel. Het een leidde naar het andere en we ontrafelden de verborgen geheimen.

En wees gerust.

De eigenaars konden alsnog naar Bali.

NEED TO KNOW

  1. De ingang van de escape room is niet makkelijk om vinden. Tip: rijd de grote parking op en zoek de ingang waar het bord Eskimofabriek boven hangt. De ingang van de escape room ligt rechts van deze ingang.
  2. Op de website staat dat niets is wat het lijkt. Wees gerust. Ze maken hun belofte dubbel en dik waar. Mind blowing!
  3. Wij ontsnapten met ons drie – minder personen raden wij precies niet aan – maar nipt binnen de tijd. De raadsels waren niet van de poes en je moest goed nadenken om alle puzzels en raadsels te kunnen ontcijferen. Maar wat een spannende zoektocht!
  4. Door de ingenieuze bouwwijze ook nog steeds verrassend voor mensen die al enkele escape rooms achter de kiezen hebben.

MEER INFO

Escape room De Kelder

escape room de kelder gent escape ontsnappen uitstap met vrienden originele uitstap
escape room de kelder gent escape ontsnappen uitstap met vrienden originele uitstap typmachine
escape room de kelder gent escape ontsnappen uitstap met vrienden originele uitstap tandwiel
escape room de kelder gent escape ontsnappen uitstap met vrienden originele uitstap kaars
escape room de kelder gent escape ontsnappen uitstap met vrienden originele uitstap de kluis
escape room de kelder gent escape ontsnappen uitstap met vrienden originele uitstap inhoud kluis
escape room de kelder gent escape ontsnappen uitstap met vrienden originele uitstap god