EERSTE HULP BIJ VERVELING-LIJSTJE – Originele activiteiten en uitstapjes tijdens de herfstvakantie

De herfstvakantie staat voor de deur. Het moment om kleine zweetaanvalletjes te krijgen. Immers, hoe ga je die koters van jou wederom twee weken entertainen? In lockdown-style?

Maar geen nood! Ik stelde speciaal voor jou een EHBV (eerste hulp bij verveling)-lijstje op. Dus laat je inspireren en ga eens voor een van de onderstaande originele Nooitgedachtland activiteiten of out-of-the-box uitstapjes. En je zal zien. Die vakantie? Die vliegt voorbij!

  1. Organiseer een stay@home activiteit

No place like home. En ook thuis kan je voor de nodige magische animo zorgen. Wat dacht je immers van het bouwen van een verhalengrot waarin je kids luisterverhalen kunnen verslinden, het houden van een homeparty met een aan huis geleverd ontbijt, brunch of apero, het verven van een cookie set van Nibbles Kitchen, het fabriceren van de leukste tienuurtjes of het spelen van een Grapevine escape game@home?

Nog niet genoeg? Dan kan je ook altijd nog onze anti-verveelbingo@home spelen.

Ontbijt aan huis het geheim breakfast at home corona brunch ontbijt bongusto aan huis
apero at home tapas at home tapasschotel aan huis geleverd start weekend cinema at home amor por la comida graze board hapjesbord tapasbord (2)
nibbles kitchen paint your own cookie entertainment aan huis staycation wattedoen kids thuisactiviteiten koekjes versieren diy koekjes workshop kids (2)
food for kids snacks healty vieruurtje tienuurtje kinderen brooddoos koken met kids banaansushi sushi bananas
grapevine space escape escape at home kids escape escape game escape in the dark escape in het donker nachtlampje
ANTI VERVEELBINGO ENTERTAINMENT AT HOME ENTERTAINMENT KIDS WATTEDOEN ACTIVITEITEN MET KINDEREN WAT DOEN TIJDENS VAKANTIE SPELEN MET KINDEREN bingokaart

2. Zoek de natuur op

Soms is all you need wat verse lucht en groen. En ons Belgenlandje heeft heel wat mooie plekjes waar dit mogelijk is. Tijd om op een originele manier de natuur in de trekken. Waar, zeg je? Wel, dan denken wij aan de Ninglingspo, het klankenbos, het bosleerpad in Heppenbach, of een wandeling langs de twee valleien. In combinatie met een herfstpicknick de ideale manier om Q-time met je gezin door te brengen.

ninglinspo doorwaden unieke originele wandeling door de rivier
klankenbos neerpelt muziekinstallaties kunstinstallaties kunst muziek originele wandeling springtime
waar wonen dieren bos wandeling heppenbach
originele wandeling les 2 vallees pad door bos
herfstpicknick voor de wandeling les 2 vallées

3. Trek de stad in

Geen boslover? Ga dan voor een originele stadswandeling zoals de street art wandeling in Hasselt of de street art wandeling in Mechelen.

Liever geen street art? Dan kan je ook gaan voor het vangen van Pokémons, het genieten van een stadswandeling met luisterverhalen of voor het spelen van het stadsspel Dr. Crypto’s Escape Game .

uil dieren graffiti kunst hasselt
mechelen muurt maanpad visit mechelen 2800love Mechelen love graffiti gijs vanhee kunst in mechelen de maan raamtekeningen (15)

4. Ga fietsen

Kies voor een fietstocht met een extra. Ga fietsen tussen de bomen, door het water of doe onze candy escape the bag game fietstocht.

summer bicyble escape game escape fietstocht origineel weg met kinderen fietsen met kinderen escape bag

Veel plezier!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.