AVENTURE PARC – Origineel klimmen in Waver

renze op een van parcours aventure parc waver

Renze is de laatste tijd verzot op klimmen. Dus, in plaats hem 100 maal van mijn buffetkast te plukken, vertrokken we naar het Aventure Parc Waver. Renze blij, mama blij.

Eens aangekomen kijk je je ogen uit. Hier is voor elk wat wils.

Je vindt hier immers verschillende boomparcours, tokkelbanen en jumps. 

Renze begon met de boomparcours voor de iets jongere kinderen (mama, ik wil ze allemaaaal doen) en mijn man ging voor de meer uitdagende boomparcours. Deze boomparcours onderscheiden zich van boomparcours in andere klimparken door hun originaliteit. Je dient gebruik te maken van go-carts, steps en je kan het zo gek niet bedenken. Vooral het zwarte boomparcours bezorgt adrenalinejunkies de nodige adrenalineshotjes.

Om af te wisselen gingen ze voor sprongen in de diepte, het vliegen door de bomen (vooral de fly-line door de bomen  kreeg de nodige wauws) en een ijsje op het mooie terras.

Ik kreeg alleszins op het einde van de dag van mijn zoon een ‘dit was de leukste dag ooit’- uitspraak en van mijn man, wiens sensatiegen niet al te snel tevreden is, het goedkeurende knikje.

NEED TO KNOW

  1. Op de website staat vanaf 4 jaar, maar als je echt waar voor je geld wilt en een hele dag wilt vullen met boompret, vonden wij de leeftijd van 6 jaar net iets beter.
  2. Je kan hier ook verjaardagsfeestjes organiseren. Aan de lachende gezichten en blozende wangen van de feestvierders te zien, leek dit een shot in de roos.
  3. Wij raden je aan vroeg aan te komen. Er valt hier immers zo veel te beleven dat je hier gerust een dag kan vertoeven.
  4. Breng een extra drinkbus water mee.

MEER INFO

www.aventureparc.be/nl

Aventure Parc Waver
Aventure Parc Waver
Aventure Parc Waver

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.