CTASTE DINNER IN THE DARK – Origineel dineren in Amsterdam (NL)

Wil je eens weten wat er met je lichaam gebeurt als 1 van je zintuigen het laat afweten? Zou je graag eens de wereld rondom jou anders ervaren? En dit alles terwijl je lekker eten voorgeschoteld krijgt?

Dan moet je naar Ctaste in Amsterdam. Hier kan je gaan voor een diner, een wijnproeverij, een brunch, een high tea, een chocoladeproeverij of een bierproeverij in het omgikziegeenhandenvoormijnogenpikkedonker.

Aangekomen in het restaurant krijg je een korte introductie, waarna je één voor één door iemand met een visuele beperking naar je plek in het donkere restaurantgedeelte wordt geleid.

Het zoeken naar je glas, de plaats van je eten, de locatie van je buur … je wordt alles plots volledig anders gewaar. Ook je eten smaakt anders. Zo konden wij niet ontsluieren welk vlees we voorgeschoteld kregen met een ‘Ah ja, natuurlijk!!!”-moment op de onthulling ervan.

Een aan te raden verbazingwekkend avontuur!

NEED TO KNOW

  1. Uiteraard moet je niet enkel voor dit restaurant naar Amsterdam afreizen. Deze hoofdstad heeft immers nog duizend andere originele to do’s. Maak er dus gerust een dagje onder vrienden of familie van.
  2. Omdat wij verzot zijn op thema-avonden combineerden wij ons bezoek aan dit restaurant met het Amsterdam Light Festival. We maakten het helemaal feestelijk door onze vrienden – na het bezoek van het restaurant – te voorzien van een goodiebag gevuld met glow-in-the-dark items.
  3. Wij vonden dit eerder een uitstap om onder volwassen te doen. Met zoonlief zou dit immers zonder twijfel uitdraaien op een ikgamamaeenswatchocoladesausinhaargezichtsmeren-moment. En verlaat zo maar eens het restaurant …
  4. Uiteraard konden we van het restaurant zelf geen foto’s nemen aangezien alles in het donker te doen was.
  5. Er bestaan nog dinner in the dark restaurants, maar deze locatie blinkt uit in hun aanbod en ook in de vriendelijkheid waarmee je ontvangen wordt.

MEER INFO

Ctaste AmsterdamAmsterdam Light Festival

amsterdam light festival lichtfestival lichtspektakel originele uitstapjes
amsterdam light festival lichtfestival lichtspektakel originele uitstapjes lichtkunstwerken lichtkunst kunst
amsterdam light festival lichtfestival lichtspektakel originele uitstapjes lichtkunstwerken lichtkunst
amsterdam light festival lichtfestival lichtspektakel originele uitstapjes lichtkunstwerken
amsterdam light festival lichtfestival lichtspektakel originele uitstapjes lichtkunstwerken lichtkunst kunst visit amsterdam uitsapjes met kinderen
amsterdam light festival lichtfestival lichtspektakel originele uitstapjes lichtkunstwerken lichtkunst kunst visit amsterdam

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *