COMO COMO – Origineel eten in Antwerpen

Je wilt je vrienden imponeren met een origineel etentje? Check. Je wilt verrukkelijk eten? Check. Vers gemaakte gerechten? Check. Je wilt een zeker entertainmentgehalte? Check. Check. Dubbelcheck.

Como Como in Antwerpen biedt een uniek en origineel concept wat betreft een tapas slash pintxosrestaurant. Een concept dat je gewoon eens gedaan moet hebben.

De gerechten worden immers niet geserveerd aan een gewone tafel en op een doorsnee bord, maar hier komen de gerechten op een rolband naar je toe. Aan de kleur van het bordje kan je zien om welk gerecht het gaat (vlees, vis, nagerecht, kaas …).

Begin je spontaan te watertanden bij het zien van het gerecht, neem je het bordje van de rolband en eet je de inhoud ervan op. En dit alles tot je voldaan bent. Eten aan de lopende band. Zalig niet?

En jaaaaaa! Doe dit met kinderen! Ze zijn immers constant zoet met het kijken naar de voorbijkomende gerechten. Geen gezeur, geen tablet … just food and q-time!

NEED TO KNOW

  1. Met kinderen ga je best ’s middags. Dan is het net iets minder druk. Volwassenen nemen best de tweede shift ’s avonds.
  2. Hou je niet van drukte of het zitten tussen andere mensen? Vraag een plaatsje aan het eind van de tafel.

MEER INFO

Como Como

como como tapas resto pinxtos restaurant antwerpen origineel eten
como como tapas resto pinxtos restaurant antwerpen origineel eten
como como tapas resto pinxtos restaurant antwerpen origineel eten

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.