ADVENTURE VALLEY – Origineel klimmen in Durbuy

Manlief verjaart.

Bij veel vrouwen is dit een moment van paniek. Wat moet ik hem nu weer kopen? Wat heeft hij nog niet? Miljaar, het is net kerst geweest. Geraak ik nog op tijd in de winkel?

Allemaal vragen waar ik me als vrouw geen zorgen over hoef te maken.

Manlief heeft immers een adrenalinelijstje. Superhandig! Want telkens hij verjaart, organiseer ik een activiteit uit die lijst. Easy peasy.

En zo belanden we in Durbuy en meer bepaald in het avonturenpark Adventure Valley, dat grappig genoeg bijna even groot is als de stad zelf.

Manlief neemt de hele dag deel aan een resem van in- en outdooractiviteiten, de een nog spannender dan de ander. Klimmen, tuben, via ferrata, speleologie, rappel, click & climb, een vrije val, een mega zipline, een 3D labyrint in de hoogte, een big air sprong … alles passeert de revue.

Manlief geniet zienderogen.

Misschien moet ik zelf toch ook maar eens werk maken van een eigen verjaardagslijstje?

NEED TO KNOW

  1. Wandelschoenen, zonnecrème, een mini-EHBO set en handschoenen zijn aangeraden. En een lange broek als je niet wil dat je vel aan de tubing slide blijft plakken.
  2. Zalig aan dit avonturenpark is dat er ook een volledig aanbod voor kinderen is. Je hoeft dus niet heel de dag je kleine protter te laten wachten aangezien deze zich perfect kan uitleven op de speeltuin, het nettenparcours, de speleo voor kinderen, het kids adventure park en de tubing slide.
  3. Er zijn verschillende eetgelegenheden verbonden aan het avonturenpark. Hier vind je dus zeker wel iets dat je kan bekoren.
  4. Je kiest bij het binnenkomen voor een gekleurd bandje. Elke kleur staat voor een andere formule met een lijst aan activiteiten. Je kan kiezen uit vier formules.
  5. Je kan het park ook gewoon betreden als bezoeker. Neem de bomma die geen zin heeft een vrije val te doen, maar het wel reuzeleuk vindt haar kleinkinderen bezig te zien, dus zeker ook mee.
  6. De adrenalinefreak verlaat het park met de glimlach.
  7. Dit is zonder twijfel een originele daguitstap door de variatie in het aanbod van activiteiten.

MEER INFO

Meer info over actuele prijzen en openingsuren vind je hier:

Adventure Valley Durbuy

adventure valley Durbuy avonturenpark speleo via ferrata vrije val rappel zipline gezinspark outdoor activiteiten nettenpark
nettenparcours dat eindigt in een groot springnet tussen de bomen
adventure valley Durbuy avonturenpark speleo via ferrata vrije val rappel zipline gezinspark outdoor activiteiten adrenaline
adventure valley Durbuy avonturenpark speleo via ferrata vrije val rappel zipline gezinspark outdoor activiteiten tubing slide
tubing slide
adventure valley Durbuy avonturenpark speleo via ferrata vrije val rappel zipline gezinspark outdoor activiteiten val in de diepte
adventure valley Durbuy avonturenpark speleo via ferrata vrije val rappel zipline gezinspark outdoor activiteiten rotsklimmen
adventure valley Durbuy avonturenpark speleo via ferrata vrije val rappel zipline gezinspark outdoor activiteiten

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.