3910 SECONDS MAFFIAGOUD – Originele escape room in Neerpelt

Nooit gedacht dit te moeten zeggen, maar ik word gezocht. Correctie: ik en mijn 3 kompanen. Dat lezen we althans in The Peltertimes, de lokale krant van Neerpelt.

En dit terwijl we erg voorzichtig zijn geweest tijdens het buitmaken van de zeven kg goud die zich bevond in de kluis van Celeste Drina, directeur van het bankfilaal Vergil Meijer, waar we gisternacht ingebroken hebben. Dit is balen.

We werkten in opdracht, maar dit betekent niet dat we niet zullen moeten onderduiken voor John Scandura, de eigenaar van het goud. Spijtig genoeg een machtig en gevaarlijk man.

En dit terwijl we maar net op tijd aan de politie zijn kunnen ontsnappen. Verraden door de camerabeelden …

Doeme! We hadden deze klus nooit mogen aannemen.

NEED TO KNOW

  1. Deze escape room werd ons aangeraden door mensen die iets afweten van escape rooms. Ze omschreven hem als geniaal. Dat deze escape room achteraf nogmaals door iemand anders werd vernoemd , wekte bij ons de nodige nieuwsgierigheid. En warempel! Iedereen heeft gelijk. Volledig. Dit is een uitmuntende escape room. Alles, maar dan ook alles klopt van het begin tot het einde. Het decor, het verhaal, de attributen, de puzzels … topniveau!
  2. Wij deden het met vier mensen en ontsnapten maar net -oef- uit de kluis. Vooral de laatste kamer was een doordenkertje.
  3. Naast een gaaf decor en briljante raadsels krijg je ook een voortreffelijke ondersteuning van de mensen van de escape room. Ze houden je in het oog, zien waar het vastloopt en grijpen op het juiste moment op een geniale – lees: zonder te veel weg te geven – manier in.
  4. Naast deze escape room, heeft 3910 seconds ook een VR escape room – die even voortreffelijk blijkt te zijn. Verder zijn ze ook aan het werken aan een nieuwe escape room. We kregen deze – in preview – te zien. Looking good!

MEER INFO

Meer info over deze escape room vind je hier:

3910 seconds

3910 SECONDS ESCAPE ROOM NEERPELT PELT MAFFIAGOUD BANKOVERVAL SLEUTELS
3910 SECONDS ESCAPE ROOM NEERPELT PELT MAFFIAGOUD BANKOVERVAL KRANTENARTIKEL
3910 SECONDS ESCAPE ROOM NEERPELT PELT MAFFIAGOUD BANKOVERVAL
3910 SECONDS ESCAPE ROOM NEERPELT PELT MAFFIAGOUD BANKOVERVAL BUREAU
3910 SECONDS ESCAPE ROOM NEERPELT PELT MAFFIAGOUD BANKOVERVAL VR ESCAPE
VR ESCAPE ROOM

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.