JACUZZI AT HOME – Origineel entertainment at home

To jacuzzi or not to jacuzzi. Dat is bij ons al jaren the question. Want ik wil een jacuzzi, maar manlief niet. Hij wil een groot zwembad.

En omdat zijn argument sterk is – hij en zoonlief willen kunnen ravotten in het water – geef ik met een vrouwelijk pruillipje en een dramatische ahjazeker uiteindelijk toe. Damn he, gewonnen door het inspelen op mijn moederhart. I taught him well.

Maar houraaay pistolet. We vonden een oplossing. Hij koopt zijn groot zwembad en ik huur een aantal dagen per jaar mijn jacuzzi. Een troostprijs waar ik mee kan leven.

Na wat zoekwerk kom ik terecht op de website van Jacuzziplezier. Daar hebben ze exact wat ik zoek. Mooi verzorgde jacuzzi’s die je kan huren voor een periode naar keuze en dit tegen een aanvaardbare prijs. Sweet.

Het wordt een jacuzzifeestjesweek. Want zo gaan we niet alleen voor een jacuzzi filmavond – films kijken vanuit de jacuzzi met behulp van onze beamer met scherm -, maar ook voor een kinder jacuzzi poolparty met de beste vriend van Renze en een spa dag met zus en man. En dan was het gedaan want onze bubbel was niet groter.

Het afscheid was moeilijk. Ik was flink. Al gaf ik de jacuzzi achter de rug van de eigenaars wel nog een kusje en een totvolgendjaaraaitje.

En, wat doe jij deze Corona-zomer?

NEED TO KNOW

  1. Jacuzziplezier zorgt voor een topservice. Ze leveren aan huis, leggen je alles haarfijn uit en voorzien je van alle producten nodig om de huurperiode te overbruggen. Eens de huurperiode afgelopen is, komen ze aan huis, pompen ze de jacuzzi terug leeg en nemen ze alles terug mee.
  2. Je kan kiezen uit verschillende groottes en huurperiodes. Dus voor elk wat wils.
  3. Ideale activiteit om je zomer een originele invulling te geven. Bovendien zorgt het ook voor een instant vakantiegevoel.
  4. Naast een leuk alternatief om de zomer te overbruggen, is dit natuurlijk ook een topcadeau. Ben je dus op zoek naar een manier om je moeder, vriendin … eens extra in de watten te leggen? Dan is dit een charmante en originele manier.

MEER INFO

Jacuzziplezier

jacuzzi at home jacuzzi huren jacuzziplezier wellness at home spa at home entertainment at home activiteiten
jacuzzi at home jacuzzi huren jacuzziplezier wellness at home spa at home entertainment at home activiteiten summer activities zomeractiviteiten
jacuzzi at home jacuzzi huren jacuzziplezier wellness at home spa at home entertainment at home activiteiten jacuzzi tuin garden movie
2 comments Add yours

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.