COCKTAILFEESTJE – Origineel avondje onder vrienden

Traditionele etentjes zijn prettig, maar samen een workshop cocktails leren maken is nog veel prettiger. Dus trommelden we iedereen op en nodigden we Bartender Mike uit.  Die maakt je, zoals zijn website het belooft, wegwijs in de fascinerende wereld van cocktails. Handig ook is dat hij bij je aan huis komt en je dus geen rekening moet houden met BOBs en BOBETTEs.

Eerst kregen we een beetje uitleg over hoe je te werk moest gaan, daarna konden we zelf gedurende anderhalf uur aan de slag. We maakten een cocktails met schuim, met vuur en we goochelden met termen als shaking, stirring, building, muddling en mixing. Alle cocktails waren overheerlijk en we genoten van een amusante avond.

Hips!

NEED TO KNOW

  1. Bartender Mike zorgt voor al het nodige materiaal en drank. De afwas neemt hij achteraf ook gewoon terug mee. Lekker handig!
  2. Als (gratis) extra krijg je een cocktailboekje van de gevolgde workshop mee naar huis zodat je de aangeleerde lekkere drankjes steeds opnieuw kan maken!
  3. Bij een cocktailavond passen de iets elegantere hapjes: zalmtartaar, een bout parmaham dat je aansnijdt de avond zelf, truffelchips, hapjes in een glaasje, gevulde kwarteleitjes … Inspiratie vind je op Pinterest.

MEER INFO

Bartender Mike

workshop cocktails maken hapjes shaker
workshop cocktails maken alcohol in vuur en vlam

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.