POOL PARTY- Origineel kinderfeest in de zomervakantie

Het is warm. Heet. Onmogelijk om te slapen. Zweten. Kledij die stoort. Deo die maar half meer werkt. Ik kan duidelijk niet goed tegen de warmte. Tenzij ik om de drie uur onder een ijskoude douche sta.

En dat brengt me op een idee. Een feestidee. Om de zomer te vieren en het feit dat de vakantie nu echt begonnen is. Een feest met water. Dat we ons kunnen verfrissen als het te heet wordt. En zo wordt ons feest ‘Jeejhetiscongé’ geboren.

We gaan voor een heuse waterparty. Zoonlief werkt mee de ideetjes uit, want hé, het is congé. Wat start als een mini-speeldate, groeit uit tot een waterfeest van drie dagen. Met vrienden, klasgenootjes, buren en familie.

Met pret. Enorme pret. Van volwassenen die elkaar achtervolgen met waterpistooltjes tot waterballonnen gooien, cocktails drinken en een bbq doen met sleepovers. Als dit niet de ideale manier is om een vakantie van start te laten gaan, weet ik het niet meer.

En de warmte? Daar heeft niemand meer over geklaagd.

De uitnodigingen

Deze maakte ik in Word. Afbeelding van een strandbal, tekst erop, waterpistooltje erbij, inpakken in doorschijnend papier, raffia in de kleur van de strandbal en klaar is kees.

De bedankjes

Easy peasy. Snoep dat verwijst naar de zee. Dus prikken we haaien, mini-visjes en zeesterren op een stokje, pakken we deze in met doorschijnend papier en voorzien we deze van dezelfde afbeelding (maar dan kleiner en voorzien van een andere tekst) van de uitnodiging.

De decoratie

Omdat het snel moet gaan, haal ik alles uit de Casa, de Action en Ava papier. Zo heb ik slingers, honeycombs en flamingo-staanders. Alles binnen het thema.

De animatie

Dit was uiteraard het belangrijkste. We hadden allerlei soorten waterpistolen, waterballonnen, zwembanden, een pinata in de vorm van een ananas, een gezelschapsspel in de vorm van een waterbom (Dreamland) en het gigantische waterspeelparadijs ‘De Nemo Splash’ dat we huurden bij Springpallieterke in Berlaar. Dit laatste was een absoluut schot in de roos en maakte het feest.

Food

Uiteraard BBQ en waterijsjes en voor de volwassenen aangepaste zomercocktails. We gingen voor een cocktail met aardbeiengin en een meloencocktail.

NEED TO KNOW

  1. Niet twijfelen. Huur het waterspeelparadijs. Dit is zooooo leuk en de schitterende service van Springpallieterke krijg je er gratis bij.
  2. Spuit niet met de waterpistolen in elkaars oren. Dit zorgde voor een oorontsteking bij een van de genodigden. Voorzie misschien ook enkele zwemoordopjes voor de genodigden met gevoelige oren.

MEER INFO

Water attractie Nemo Splash Springpallieterke

zwemband waterpistool waterballon waterparadijs zwembad
alles klaar waterballonnen en waterpistolen
gezelschapsspel vissen vangen
ijsjes op de waterparty
WATERFEEST uitnodiging strandbal waterpistool
waterfeest snoepbrochette in thema
origineel waterfeest zelfgemaakte props haai
ananas pinata en waterbom voor waterfeestje

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.