ESCAPE PARTY MET THE PEGASUS PROJECT – Origineel online escape game feestje

Een mini-bubbeletentje in het verschiet? Dan heb je twee keuzes!

Ofweeeeel ga je opnieuw voor hetzelfde saaie etentje waar je met zijn allen klaagt over het werk, het weer – dat toch te koud slash te warm slash te nat is – of je portefeuille die je bankbiljetten lijkt op te eten … ofweeeeeeeeel ga je voor een feestje waarbij je elkaar op het einde een high elleboog – want een five mag niet meer – en een welldonehoofdknikje geeft.

Wij gingen net voor de lockdown alleszins voor het tweede want we verrasten onze twee bubbelgasten door op een bepaald moment aan te kondigen dat we ons moesten verdelen in twee gelijke groepen en dit omdat we – om het etentje wat pit te geven – het teambuildingsspel ‘The Pegasus Project’ hadden voorzien.

The Pegasus Project als in een entertainend spel waarbij we de rol van rechercheurs – die een moord op 3 wetenschappers en een verdwijning moesten gaan onderzoeken – op ons gingen nemen.

We zochten naar clues, bekeken bewakingsbeelden en neusden in geheime dossiers. De teambuilding – al dan niet corrupt – spatte er langs alle kanten af.

En het weer? Daar is zelfs niet over gesproken.

NEED TO KNOW

  1. Het spel start met het verhaal van het onderzoekslab Spider Technologie waar drie dode wetenschappers werden gevonden. De oorzaak volgens het officiële rapport luidt een ongeluk, maar undercover agent Spike weerlegt dit. Omdat ook deze agent intussen verdween, is het nu aan de teams om de videobeelden van het laboratorium en het geheim document – genaamd ‘The Pegasus Project’ – die Spike achterliet te bekijken en interpreteren. Het team dat als eerste het paswoord vindt en de geheime documenten lekt, wint.
  2. Wil je net als ons dit spel in twee teams – met een maximale grootte van twee à drie personen – spelen? Dan heb je twee inlogcodes en minstens één laptop per twee personen nodig. Wij voorzagen ook een kleine attentie voor het winnende team.
  3. Ideale activiteit om je etentje op te leuken of om thuis in je eigen gezinsbubbel te spelen. Zeker nu met de tweede lockdown kan dit dienen als een leuke avondactiviteit.
  4. Bounce-it staat garant voor een leuke teambuilding. We ontleenden hier reeds bumperballen om onze family reunion picknick wat extra punch te geven. En yup, elke keer een superservice!

MEER INFO

The Pegasus Project van Bounce- it

pegasus bounce it teambuilding etentje vrienden escape game
pegasus bounce it teambuilding etentje vrienden escape game
pegasus bounce it teambuilding etentje vrienden escape game
pegasus bounce it teambuilding etentje vrienden escape game

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.