SLAGROOMBATTLE – Originele activiteit met je gezin of als extraatje op een vrienden-, familie- of een kinderfeestje

Enige tijd geleden deden we iets waar onze huisheld Peter Pan trots op zou zijn. Meer nog. Hij zou ons omhelzen met tranen in de ogen, een schouderklopje geven en zeggen: ‘Growing up is a trap. Ik ben blij dat jullie dat niet gedaan hebben.’

We hadden immers enkele mensen uitgedaagd voor een slagroombattle. Een watte? Een gevecht. Met slagroomtaarten. En veeeeeeeel slagroom.

Omdat ik wist dat niet iedereen geschikt was voor dit out-of-the-box-ideetje, deden we dit met de meest getikte loco in the coco soort aka mijn gezin, mijn jongste zus Laura, enkele jeugdvrienden en diens zoon.

En zo smeerden we – na elkaar de oorlog te hebben verklaard en net zo lang tot het leek alsof we zelf in een dessert veranderd waren – gedurende een half uur slagroom in elkaars gezicht en bekogelden we elkaar met geïmproviseerde slagroomtaarten.

Een onvergetelijke en unieke ervaring waarbij de slagroom letterlijk onze oren uitkwam.

Maar hey .. life is better with whipped cream on top, niet?

NEED TO KNOW

  1. In Coronatijden is dit iets dat je perfect met je gezin kan doen. Wat fun in duistere tijden!
  2. Dit is iets wat je één keer in je leven gedaan moet hebben. Echter, als je dit doet, MOET je de nodige maatregelen treffen om er een memorabel moment van te maken. Slagroom in je oren is immers niet aangenaam en je krijgt de geur van opgedroogde slagroom – lees: geur van zure melk – achteraf ook maar moeilijk uit je kledij. Leer daarom uit onze fouten en voorzie voor iedere participant oordoppen en een – indien mogelijk – waterdichte schildersoverall.
  3. Zijn er kindjes in het gezelschap? Voorzie dan ook doorschijnende werkbrillen. 
  4. Zet op voorhand de met slagroom gevulde kartonnen bordjes klaar en verdeel deze bij het begin van de battle over de beide teams.
  5. Wij gingen niet voor de slagroom met biscuit – versie. De enkel slagroom – versie was immers net iets makkelijker om op te ruimen achteraf.
  6. Acht spuitbussen slagroom – die we kochten in de Aldi- waren voldoende voor een 30 -minuten durende battle met zes personen.
  7. Laat de activiteit doorgaan op een plek met douchegelegenheid.
  8. Wil je een kinderfeestje dat de kindjes zich jaren later nog herinneren? Plan deze activiteit dan zeker in op je volgend kinderfeestje. Gegarandeerd pure fun!
SLAGROOMBATTLE KINDERFEEST ORIGINEEL KINDERFEEST KIDSPARTY WHIPPED CREAM FRED
SLAGROOMBATTLE KINDERFEEST ORIGINEEL KINDERFEEST KIDSPARTY WHIPPED CREAM KIDS
SLAGROOMBATTLE KINDERFEEST ORIGINEEL KINDERFEEST KIDSPARTY WHIPPED CREAM FRIENDS PARTY
SLAGROOMBATTLE KINDERFEEST ORIGINEEL KINDERFEEST KIDSPARTY WHIPPED CREAM
SLAGROOMBATTLE KINDERFEEST ORIGINEEL KINDERFEEST KIDSPARTY WHIPPED CREAM ACTIVITEIT

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *