HET DARE DINNER – Originele avond onder vrienden of familie

Iedereen heeft waarschijnlijk ooit in zijn/haar eigen jeugd het spelletje “Truth or dare” al eens gespeeld. Hilarische taferelen, met hier en daar een gênant moment of een waarheid die precies toch niet gezegd mocht worden tot gevolg. Dit spelletje creëert herinneringen als geen ander.

Dus kozen we bij ons volgende samenzijn met een van onze vriendengroepen, voor een DARE-dinner. Het truth-gedeelte leek ons minder interessant omdat we ondertussen op een leeftijd zitten (in onze vriendenkring en in mijn familie althans) dat de truth gewoon standaard is.

Concreet hield dit in dat we onze vrienden gingen onderwerpen aan een soort dapperheidstest waarbij ze werden uitgedaagd allerlei dingen op te eten, snuiven …

Het gekozen thema verklapten we uiteraard niet op voorhand. Niet alleen om de spanning te vergroten, maar ook omdat ik weet dat er dan enkelen afgebeld hadden … en dat zou minder plezant geweest zijn. Immers, als iedereen alles durft, is de fun er ook wel een beetje af, nietwaar

Maar zo gezegd, zo gedaan. De ene uitdaging volgde de andere op en het werd snel duidelijk wie wel en wie net niet de durvers onder ons waren.

Bear Grylls zou trots op ons geweest zijn.

DE UITDAGINGEN

  • chocolade snuiven (met de Chocolate Shooter van chocolatier Domique Persoone)
  • gebakken hersenen
  • geroosterde krekels
  • gedroogde meelwormen
  • vodka met heetste peper (enkel nippen!)
  • gebakken stierentestikels

MEER INFO

chocolate shooter chocolatier chocolate line dominique persoone a blast of chocolate pleasure

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *