FAMILY REUNION PICKNICK MET BOUNCE-IT BUMPERBALLEN – Origineel feestvieren

Mijn familie. Een bende ongeregeld zot overgoten met extreme hypergevoeligheid en zin in drama. Maar dat is ok. Want hey … het is wel mijn bende.

Opgetogen ben ik dan ook wanneer de beslissing komt dat onze bubbel terug groter mag worden en ik mijn parade aan karakters en persoonlijkheden eindelijk weer allemaal samen mag zien. Gelukkig! Want het gemis aan elk van hen begon nu echt wel wat door te wegen.

Omdat we echter deze hereniging niet zomaar aan ons willen voorbij laten gaan, besluiten we er een feestje rond te bouwen.

En zo geschiedde de geboorte van ons family reunion feestje.

Want dit bijzonder moment mocht eveneens een koestermomentje in onze herinneringenmolen worden!

Hieronder hoe ik te werk ging.

De uitnodigingen

Dat werd een koekje in een doosje. De koekjes liet ik maken bij Miska’s Cupcake Atelier en het doosje kocht ik bij Ava Papier. De mini-uitnodiging maakte ik in Word. Ik pakte het geheel ook in doorschijnend inpakpapier in.

De setting en decoratie

Ik ging voor een picknick in een afgelegen park. Ik voorzag allerlei dekens, enkele palletten, wat tafellakens, boeketjes gedroogde witte bloemen, witte servietten, een zelfgemaakte tasselslinger van restjes wol en een homemade ballonslinger. Als naamkaartje gebruikte ik de koekjes van Miska’s Cupcake Atelier voorzien van een kalkpapiertje waar ik de namen van de genodigden op noteerde.

family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen picknick in het park
family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen zomerpicknick
family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen picknicken

De activiteiten

Hier kozen we voor echte gezinsactiviteiten. Eerst gingen we kubben, vervolgens beantwoordden we de vragen uit onze zelfgemaakte family reunion vragenpot en daarna was het tijd voor onze hoofdactiviteit en meest dolkomische moment van ons feestje aka het bumpervoetballen.

family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen
family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen familievragen

De hilariteit startte al bij het aandoen van de bumperballen. Vergeet immers het elegant over je hoofd trekken er van … no can do.

However, nadat we elkaar een half uur elkaar hadden staan uitlachen, konden we het veld op. Van pijn doen was geen sprake. Serieus ‘bumpen’ daarentegen: check! Ideaal dus voor mensen die – zoals de mannen in ons gezelschap – wel houden van de nodige actie.

Na een uurtje hielden we het – het woord conditie staat duidelijk niet in onze woordenboek – voor bekeken. Maar dat neemt niet weg dat de souvenirs die we er aan overhielden absoluut blijvend zijn!

family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen bounce it
family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen taart regenboog
family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen familiepret
family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen bounce it bumperbal
family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen taart regenboog

The food

Hier ging ik voor een lichte lunch met een family reunion taart en wat sweets als dessert. De cakes maakte ik zelf, de regenboog taarttopper in wol liet ik maken bij Wolc.

family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen taart regenboog
family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen sweets

Het bedankje

Dit werd een folder met foto’s van onze leuke dag. Makkelijk te maken in Word of in Photoshop.

NEED TO KNOW

  1. Dit volledige concept kan je ook perfect gebruiken voor de organisatie van een familiefeest, vrijgezellenfeest, lentefeest of communie. En al helemaal als je op zoek bent naar iets origineels of alternatief!
  2. De ballonnen kocht ik bij Studio Lala. Ikzelf maakte er een ballonslinger mee.
  3. Miska’s Cupcake Atelier maakt de mooiste creaties als het aankomt op cupcakes, taarten en geglazuurde koekjes. Bekijk ook zeker haar Instagramprofiel.
  4. Wolc is een eenmanszaak geleid door een vrouw met magische vingers die zowat alles kan toveren uit wol en stof. Wees ook niet bang om haar te contacteren als je iets in je hoofd hebt dat je niet op haar foto’s terugvindt.
  5. De houten palletten voor de picknick haalde ik bij Europaletten in Boortmeerbeek. Hier vind je alle soorten palletten tegen een klein prijsje.
  6. Bumperballen kan je huren bij Bounce-it, supervriendelijke mensen en experts in creatieve en sportieve teambuildingsformules op maat. Het ontlenen van het materiaal is supereasy aangezien je het materiaal kan oppikken en terugbrengen in een ophaalpunt naar keuze.
  7. Reken op 1 bal per 2 personen. Wil je veel spelen of ben je liever voorzichtig nu de COVID 19-maatregelen je wat angst inboezemen? Ga dan voor 1 bal per persoon.
  8. Huur je de bumperballen op een iets warmere dag? Zorg dan ook voor voldoende drinkwater. Want naast pure fun is dit ook – voor ons althans – een serieuze work-out.
family reunion party corona stay at home entertainment at home familiefeest lentefeest communie bumperballen familiepicknick

MEER INFO

Bumperballen Bounce-it

Ps: dikke merci aan de jongens van Chiro Hofstade om ons te helpen met het oppompen van de bumperballen!!!

One comment Add yours

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.