SINT BINGO NIGHT – Originele sintactiviteit

“Mama, gaan we ook een bingo voor Sinterklaas doen?”. De bingo die we voor Halloween hadden gedaan, was duidelijk in de smaak gevallen.

Dus ik op zoek naar een sintbingo. En shit kermit … ik vond niet direct een versie met leuke afbeeldingen. Dus besloot ik dan maar om er eentje in elkaar te flansen.

Zo gezegd, zo gedaan.

En zie hieronder! Een sintbingo at your service.

NEED TO KNOW

  1. Kleed je tafel aan in een sintthema en stop de bingokaartjes in een mini juten zakje (ik kocht die van mij in de Hema). Maak gebruik van sintzoetigheden i.p.v. een stift of stempel. Denk hierbij aan pepernoten, sintschuimpjes, chocoladen munten, speculaasjes, sintsnoepjes …
  2. Ideale activiteit om de aankomst van de Sint, een sintontbijt of pakjesavond mee op te fleuren!
  3. Graag nog meer sintideetjes? Check dan onze website bij het onderdeel Sinterklaas. Daar vind je o.a. hoe je een sintletter kan versieren of een sintescape in elkaar kan flansen.

MEER INFO

Had je graag onze gratis bingo? Stuur ons dan een mailtje!

SINTBINGO SINTACTIVITEIT SINTAVOND PAKJESAVOND VOORBEREIDING SINT SINTSPEL ORIGINEEL SINT VIEREN SINTERKLAAS CORONAPROOF SINTSPEL 5 DECEMBER (2)
SINTBINGO SINTACTIVITEIT SINTAVOND PAKJESAVOND VOORBEREIDING SINT SINTSPEL ORIGINEEL SINT VIEREN SINTERKLAAS CORONAPROOF SINTSPEL 5 DECEMBER (2)
4 comments Add yours

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *