KERSTKAART MET CD – Originele kerstkaarten met kerstmuziek

Jolly jolly. Mijn peperkoeken hart – met glazuur uiteraard – maakt een sprongetje. Kerstmis komt er bijna aan!

Tijd voor sappige kalkoenen met veenbessensaus, liters eggnog, je huis versieren met een overload aan kerstlichtjes – zodat je de pracht van je huis ook kan bewonderen vanop de maan -, kerstmuziek en ga zo maar door.

En net omdat ik voel dat het tijd is om het startschot te geven wat betreft de voorbereiding op Kerstmis, ga ik vandaag voor het in elkaar knutselen van onze kerstkaarten.

Dit jaar wil ik bij iedereen een instant – kerstgevoel creëren bij het openen van ons kerstkaartje. En hoe kan dat beter met … ooooh ja … kerstmuziek!!!

Je opent de omslag, ziet de cd, zet hem op en bam! Instant zin om je kerstboom te decoreren en geroosterde marshmallows te eten. Dat gevoel wil ik.

Dus wordt het dit jaar een kaartje met een kerstcd. Ik ontwerp een kaartje in Word, voorzie de kerstcd’s van een aangepast label, werk alles af met een kerstboompje en klaar is kees.

En ja hoor … it’s the most wonderful time of the year!

NEED TO KNOW

  1. Kerstcd’s zijn echt niet zo duur. Je vindt veel goedkope exemplaren online.
  2. De omslagen en houten kerstboompjes kocht ik in de Action, mijn zelf ontworpen kaartjes liet ik drukken bij Smartphoto.
  3. Wil je niet dat je mooie kaartjes beschadigd worden tijdens het transport door de post? Lever het grootste deel dan persoonlijk af.
  4. Nog ideetjes nodig? Hier lees je hoe we snailmail kerstkaarten maakten.
KERSTKAART CHRISTMAS CARD ORIGINELE KERSTKAARTEN MERRY CHRISTMAS
kerstkaart christmas card diy originele kerstkaart envelop en cd christmas music
kerstkaart christmas card diy originele kerstkaart kaart
kerstkaart christmas card diy originele kerstkaart envelop
4 comments Add yours
  1. Dit is een echt origineel kerstkaartje en die CD erbij, zooo top. Echt zoals het bij jou past Vanessa. Jouw Creativiteit is oneindig. En idd in de Action kan je super fijne dingen vinden. Alleen voor een leuke CD mee op te sturen zou ik niet weten waar ik moet zijn. Eventueel een tip om een betaalbaar exemplaar te vinden ? Dank je ! Liefs kathleen

    1. Merci voor de supermooie complimenten! Je vindt de cd’s meestal wel op rommelmarkten, tweedehands en ze verkopen die ook vaak erg goedkoop online. 😉

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.