ONTBIJT/BRUNCH AAN HUIS – Origineel entertainment aan huis

Opgesloten als babyvogeltjes in een kooitje met een Corona-kat op de loer, moeten we de dag van vandaag op zoek gaan naar wat entertainment in huis. En wat verenigt er mensen meer – en zorgt ook voor de nodige endorfines – dan eten? Nada!

Maar vandaag staan we niet zelf in de keuken. Dat hebben we al heel de week gedaan. Vandaag hebben we een etentje gepland. Een mini-party onder ons drie. Om te vieren dat we mentaal nog dik ok zijn en er nog geen zieken zijn gevallen. En om zoonlief aan te leren dat positiviteit het belangrijkste is in negatieve tijden.

Om het helemaal feestelijk te maken kleden we ook de tafel wat extra aan. In een mini-paasthema. Het ontbijt/de brunch laten we aan huis leveren. Dat is net iets feestelijker en voor zoonlief lijkt het Sinterklaas.

Het is een opkikker en even lijkt het alsof de wereld terug normaal draait.

En endorfines? Genoeg om nog een week Corona te overleven.

NEED TO KNOW

  1. Ik kreeg dit idee van mijn vriendin Daphne Vervoort, een even grote brunchlover als ik. En ze had gelijk! Het geeft een boost aan je gezin. Dus merci lieverd!
  2. Wat cava en Kidibul maken dit helemaal af.
  3. Je vindt online verschillende websites die ontbijten en brunches aan huis leveren. Ook je lokale bakker biedt dit soms aan.

MEER INFO

De adresjes die wij uittestten en we een dikke duim omhoog geven: Het geheim (afhaling van ontbijten en lunchen) en Bongusto (magische ontbijtjes en brunches met levering aan huis).

Ontbijt aan huis het geheim breakfast at home corona brunch ontbijt
Ontbijt aan huis het geheim breakfast at home corona brunch ontbijt bongusto
Ontbijt aan huis het geheim breakfast at home corona brunch ontbijt bongusto aan huis
Bongusto – paasontbijt met vers fruitsap, ontbijtkoekjes, zelfgemaakte choco en speculaaspasta, gekleurde gekookte eitjes, allerlei soorten beleg en pistolets, verse fruitsla, smoothies, verse tiramisu en zoveeeeeel meer. Kijk zeker op hun website.