KERSTESTAFETTE – Kerstavond origineel vieren

Ik was in mijn vorig leven zonder twijfel een kerstelf. Of een rendier. Of een gemberkoekje met gomballen. Waarom? Omdat ik met Kerstmis een onzichtbare navelstreng deel. Al van kleins af aan.

Wanneer mensen me vroeger immers vroegen wat ik wilde worden, antwoordde ik steevast Martha Stewart of de vrouw van de kerstman. Yep, ik was een echte stoere griet.

Omdat de aanhouder wint en ik de kerstman nog steeds wil pleasen, doe ik elk jaar mijn best om kerstavond wat extra sparkles te geven. MAKE CHRISTMAS GREAT, maar dan wel zonder de AGAIN.

Dit jaar ga ik voor een kerstestafette.

Het concept is simpel: twee teams en een resem aan de meest belachelijke opdrachten ooit. Dus gaan we kerstkransgooien, kerstmanbaardscheren, het toverjezelfomtoteenkerstboom-spel enz.

Waar is dat allemaal goed voor, zeg je? Familyfun! En geef toe. Daar draait Kerstmis tenslotte toch om, niet?

NEED TO KNOW

  1. Je hebt volgende zaken nodig: rode pompons, vaseline, groen crêpepapier, spuitbussen slagroom, scheerschuim, ijsstokjes, strikken, kerstslingers, zuurstokken, kleine kerstkoekjes, marshmallows, snoep kerstkransen, een opblaasbaar rendiergewei met ringen, ballonnen, panty’s en het spel ‘Who am I’.
  2. Het meeste materiaal voor de opdrachten vind je in de Action en in Ava Papier, het opblaasbaas rendiergewei en het spel ‘Who am I’ online.
  3. Dit wordt nog leuker als iedereen een foute kerstpull of een kerstoutfit aanheeft. Oh ja, en kerstmuziek op de achtergrond.

MEER INFO

Wil ook jij een spetterend kerstfeest en gebruik maken van onze estafette om je feest op te leuken? Stuur ons dan even een mailtje!

Het opblaasbaar rendiergewei vind je hier en het spel ‘Who am I’ hier.

kerstestafette christmas estafette christmas games kerstspelletjes origineel kerstfeest game
kerstestafette christmas estafette christmas games kerstspelletjes origineel kerstfeest
kerstestafette christmas estafette christmas games kerstspelletjes origineel kerstfeest game
kerstestafette christmas estafette christmas games kerstspelletjes origineel kerstfeest rudolph
2 comments Add yours

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.