HALLOWEENFILMS KIJKEN IN STIJL – Origineel Halloween vieren

Alles, maar dan ook alles in ons leven willen we op de leukst mogelijke manier doen. Dus ook onderuitzakken in de zetel voor een avondje halloweenfilmsbingen.

En daarom voorzie ik voor mijn twee mannen wat aangepaste versnaperingen. Maar wel twee soorten waar ik niet te veel werk aan heb. Want na ons druk weekendje ben ik toe aan rust. Immers, de tijd dat ik laat kon opblijven – en de dag erna nog later opblijven – ligt veeeeer achter me.

Dus ga ik voor – schaam, schaam – chocomousse uit de winkel die ik opsmuk met halloweendeco en koekjes die ik maak met behulp van een bakmix voor koekjes.

Easy peasy. En dat mag ook eens.

NEED TO KNOW

  1. Ik haalde de decoratie voor de chocomousse in de Aveve. Ook de bakmix voor de koekjes haalde ik hier. De hartjes kleurde ik met rode kleurstof en de oogjes met chocopoeder. De steekjes maakte ik met een chocoladeglazuurstift.
  2. De slagroom voor de warme melk maakte ik van gewone vers opgeklopte slagroom waar ik wat rode kleurstof aan toevoegde. Breng je dit aan met een spuitzak, lijkt het alsof je tas hersenen heeft. Cool!
  3. Mogelijke halloweenfilms voor kindjes: Monster House – Coraline – The Nightmare before Christmas – Paranorman – Frankenweenie – Corpse Bride – Coco – De Kleine Vampier – Hotel Transsylvania – Igor – Wallace & Romit: the Curse of the Were-Rabbit – Hocus Pocus – The Haunted Mansion …

MEER INFO

Aveve

halloweenkoekjes halloweenfood halloweencakes halloweenfilms bekijken griezelige koekjes halloweenversnaperingen
halloweenkoekjes halloweenfood halloweencakes halloweenfilms bekijken griezelige koekjes halloweenchcocomousse
halloweenkoekjes halloweenfood halloweencakes halloweenfilms bekijken griezelige koekjes

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.