HALLOWEEN BINGO NIGHT – Op een originele en coronaproof manier Halloween vieren

Bingo. Had je me enkele jaren geleden gezegd dat ik dit zou doen op mijn 41ste, had ik je uitgelachen en gezegd dat ik dit enkel ging doen met mijn vriendinnen uit het bejaardentehuis en dit terwijl ik een roze trainingspak aanheb, felrode lippenstift draag en nip aan mijn glas rode porto.

However, eens je kinderen hebt is het van alle principes overboord. En zo veranderen alle ‘Dat zou ik nooit doen als moeder’ telkens opnieuw in een ‘Doeme, weer iets dat ik gezworen had nooit te doen als moeder’.

Zo ook vandaag. Want zoonlief wou bingo spelen. En wat doet een sterke, mondige moeder die hier geen zin in heeft dan? Juist ja … bezwijken bij de minste ‘Allee, mammieeee!’.

Maar thank God – ah neen juist, ik ben niet gelovig … – voor Grapevine.

Want er is niets dat zij niet hebben en ik weet ondertussen dat wat ze ontwerpen ook echt leuk is. En dus download ik hun Halloween bingo met figuurtjes. Want deze versie kan er voor mij nog net door als het op bingo aankomt.

Zoonlief geniet, likt stiekem aan de snoepjes als ik even niet kijk en roept 100 maal bingo om zeker te zijn dat hij wint (want een goede verliezer is hij niet).

Maar zijn oogjes blinken. En plots vind ik bingo helemaal niet zo erg meer.

NEED TO KNOW

  1. Maak de activiteit helemaal af door de tafel aan te kleden in het thema Halloween (skeletjes, pentagram met kaarsjes, een zwart tafellaken met spinnen), halloweensnoepjes te gebruiken en de bingokaartjes uit een heksenhoed te trekken.
  2. Fan van Halloween? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze rubriek Halloween. Daar kan je nog meer inspiratie vinden.

MEER INFO

Grapevine bingo

halloween grapevine halloween bingo halloween game night halloween coronaproof halloween at home halloween met kinderen (2)
halloween grapevine halloween bingo halloween game night halloween coronaproof halloween at home halloween met kinderen (2)
halloween grapevine halloween bingo halloween game night halloween coronaproof halloween at home halloween met kinderen (6)
One comment Add yours

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.