GPS PAASSPEURTOCHT – Originele paaszoektocht

Flexibel. Dat is het woord van deze paasvakantie. Dus van zodra het verdict viel dat we geen groot familiepaasfeest mochten organiseren, gingen we op zoek naar een waardige tweede optie.

Want we wilden Pasen niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat zou bij ons klein rondhuppelend paashaasje immers geleid hebben tot een gebroken chocoladen paaseitjeshartje en triestige paashaasoogjes. En dat wilden we niet.

Dus gingen we voor een alternatief feestje als in een gezinspaasbrunch, gevolgd door een gps paasspeurtocht, gevolgd door een paaseitjeszoektocht doorheen het hele huis.

Ons paashaasje was opgetogen. Dat zag ik aan zijn kwispelend wit pluizen staartje … en aan zijn brede, chocoladen glimlach.

NEED TO KNOW

  1. Dit concept kan je volgend jaar ook perfect gebruiken om een origineel paasfeest in familieverband te plannen.
  2. Je kan de paasbrunch zelf in elkaar steken of je kan de paasbrunch laten leveren aan huis. Wij gingen voor de aan huis geleverde paasbrunch van Bongusto.
  3. Wat de paasspeurtocht betrof gingen we voor de paasspeurtocht van Grapevine omdat we de combinatie tussen een speurtocht en het oplossen van raadsels voortreffelijk vonden. Ook heb je er zelf niet te veel voorbereidingswerk aan aangezien je op voorhand immers enkel de verschillende zoekpunten in het systeem moet ingeven.
  4. Je kan deze speurtocht overal organiseren. Ook de afstand tussen de verschillende zoekpunten kan je zelf bepalen. Hierdoor kan je zowel voor een wandeling van een uur als voor een wandeling van 3 uur gaan.
  5. De raadsels zijn perfect door een achtjarige op te lossen.
  6. Voor de paaseitjeszoektocht na de speurtocht is het belangrijk dat iemand de paaseitjes ongemerkt in huis verstopt. Nu deed manlief dit terwijl wij al begonnen aan de zoektocht en hij ons met een smoesje later vervoegde, maar ben je met meer kan je dit taakje overlaten aan iemand die achterblijft.
gps paasspeurtocht easter egg hunt paasfeest origineel pasen vieren originele zoektocht paaseieren gps hunt
gps paasspeurtocht easter egg hunt paasfeest origineel pasen vieren originele zoektocht paaseieren zoekpunten
gps paasspeurtocht easter egg hunt paasfeest origineel pasen vieren originele zoektocht paaseieren zoeken
gps paasspeurtocht easter egg hunt paasfeest origineel pasen vieren originele zoektocht paaseieren paaseitjes
One comment Add yours

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *