SUPERHELDENFOTOSHOOT – Je kind origineel fotograferen

In alles wat we doen, willen we een stukje van onszelf steken. Dit zorgt ervoor dat alles wat we doen ook echt van ons is. Zo ook met onze foto’s en dan zeker ook die van zoonlief, aangezien hij al onze creatie op zich is.

En zo maken we er elk jaar een erezaak van enkele originele foto’s van hem te maken. Foto’s die wij gemaakt hebben en waar wij werk in gestoken hebben. Foto’s die zijn persoonlijkheid op dat moment in de verf zetten. Foto’s waar hij later trots op kan zijn.

Een van de gekozen thema’s was die van de superhelden. Waarom? Omdat zoonlief zich graag verkleedt in een superheld. Altijd en overal. Van de supermarkt tot een communiefeest. Moet kunnen op zijn leeftijd, vinden we. Hij zal later nog genoeg dresscodes moeten volgen. En daarom dus ook een fotoshoot met dit thema.

Superheld in het bos

Ga op zoek naar een naburig bos en neem volgende attributen mee: verkleedkledij, zitje, boek over superhelden, superheldenmaskers, touw en wasknijpers. Installeer alles en ga aan de slag.

Superheld op de grond

Reserveer een stukje beton in een straat waar bijna geen auto’s rijden, teken met krijt enkele flatgebouwen, voorzie je zoon van een cape, ga zelf op een ladder staan en neem de foto. Laat wel iemand een oogje in het zeil houden dat er geen auto aankomt.

NEED TO KNOW

Ga na wat de interesses zijn van je kind en vertrek daaruit. Zo zal de foto altijd een stukje van de persoonlijkheid van je kind weergeven.

One comment Add yours

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *