MAAK JE EIGEN SNOEPTAART – Origineel bouwpakket om te geven of zelf te maken

Jeeeeeej! Twee maanden vakantie. However, dat betekent ook twee maanden op zoek gaan naar entertainment at home. Zeker nu we voor een stayclosetohome vakantie gekozen hebben.

In mijn zoektocht naar leuke workshops stoot ik op dit bouwpakket. En ondanks het feit dat ik even twijfel – want zoonlief op suiker is erger dan een op hol geslagen eekhoorn – bestel ik het pakket toch.

Want zoonlief is immers maar 1 maal kind en dit is iets dat hij dan kan afvinken op zijn 100dingentedoenvoorje12ben-lijst.

En ja, hoor. Mijn zoetekauw is in zijn nopjes en in een uurtje tovert hij een snoeptaart te voorschijn die lijkt ontsnapt te zijn uit het sprookje van Hans en Grietje.

Gelukkig zat er bij ons wel geen heks aan vast.

NEED TO KNOW

  1. Ik bestelde reeds enkele keren bij Hearts and Flowers en elke keer kon ik genieten van een supersnelle levering en een verzorgde service.
  2. Naast dit bouwpakket bieden ze, naar mijn bescheiden mening, ook de meest originele snoepjes – dino’s, verfborstels, groene appeltjes, mini ijsjes … – aan. Daar kunnen we, als originele dingen lovers, alleen maar blij om zijn, uiteraard!
  3. Dit bouwpakket is ook een ideale gift voor een jarige snoepliefhebber slash bouwfreak aangezien deze gift twee maal pret inhoudt.

MEER INFO

Hearts and flowers

diy snoeptaart diy candy cake diy gifts entertainment at home staycation hearts and flowers candyshop (8)
diy snoeptaart diy candy cake diy gifts entertainment at home staycation hearts and flowers candyshop (7)
diy snoeptaart diy candy cake diy gifts entertainment at home staycation hearts and flowers candyshop (4)
diy snoeptaart diy candy cake diy gifts entertainment at home staycation hearts and flowers candyshop (3)
diy snoeptaart diy candy cake diy gifts entertainment at home staycation hearts and flowers candyshop (2)