HET KLEINGELUKSKESDOOSJE – Originele giftbox

De leegte die volgt na een uitgebreid kerstfeest en een nog spetterender eindejaarsfeest is voelbaar. Gooi daarbovenop nog het weghalen van de lichtslingers in het straatbeeld, wat koude regen, enkele weg te werken kalkoen- en hapjeskilo’s, donkere avonden en je zou je voor minder gaan wentelen in pure miserie.

Daarom is het dan ook belangrijk dat je in de maanden januari en februari op zoek gaat naar wat extra happiness, want een beetje extra loving zorgt ervoor dat je zonder kleerscheuren in maart aanbelandt.

En zo ontstaat de kleingelukskesdoos. Een doosje dat je aan de hand van mini-opdrachtjes op zoek doet gaan naar momentjes van babyeuforie. Dagelijkse oppeppertjes die je doen beseffen dat na het winteruur het zomeruur terug voor de deur staat.

En opgepast! Want voor je het weet, loop je rond in een regenboogkleurige short.

Let happiness sparkle!

NEED TO KNOW

  1. Het doosje – een klein kraft doosje dat ik in een petrolkleur spoot -, de spuitbus en het flamingopapier haalde ik bij AVA papierwaren. De decoratie op het doosje haalde ik in de Action.
  2. Geef dit aan iemand die dit apprecieert. Ik gaf dit aan een vrouw met een gouden hart die houdt van kleine momentjes van geluk. Zij was ook mijn inspiratie voor dit projectje.

MEER INFO

Wil je ook je eigen happiness – coach in een doosje? Stuur ons een mailtje! Na ontvangst kan je de opdrachten downloaden, uitknippen, oprollen, met een klein stukje plakband vastplakken en ze in een door jou versierd doosje steken.

happiness box klein gelukje little happiness klein geluk opdrachten
happiness box klein gelukje little happiness klein geluk opdrachten
happiness box klein gelukje little happiness klein geluk binnenkant doos
happiness box klein gelukje little happiness klein geluk gevuld doosje
happiness box klein gelukje little happiness klein geluk gevuld doosje (2)

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.