DIY FOTOSHOOT MET STOEPKRIJT – Je kind origineel fotograferen

Wat doe je op een zonnige dag in Corona – time?

Je zou kunnen zeggen massa’s huiswerk van de kinderen in combinatie met een fulltime job, hermetische winkeltripjes, het onderhoud van je eigen huis, het bekijken van Instagram en je afvragen of je normaal bent – want een aantal mensen zijn precies getransformeerd tot volleerde bezigheidstherapiemoeders -, bereiden van verse maaltijden – want he, we moeten gezond blijven om weerstand te bieden aan de Corona-fucker – en gewoon worden aan het huisarrest.

Maar neen, vandaag niet. Want de zon schijnt en al de rest kan even ontploffen.

Dus gaan we even de creatieve tour op. Want vandaag ga ik, gepakt en gezakt met een emmer vol stoepkrijt in alle vormen en maten, voor een originele stoepkrijtfotoshoot. Met zoonlief in de hoofdrol.

Het concept is simpel: je zoekt een mooie geasfalteerde straat, haalt de innerlijke Picasso in je naar boven, maakt wat tekeningen die aansluiten bij de interesses en hobby’s van je kiddo’s en eens dit klaar is, prop je de kleine versies van jezelf op je zelfgemaakte tekening.

En shoot!

NEED TO KNOW

  1. Door deze activiteit ga je niet enkel verspilling tegen, ook je geldbeugel zal je gelukkig toelachen aangezien je met homemade fotoshoots veel centjes uitspaart.
  2. Ben je geen crea Bea? Ga dan voor de meest eenvoudige tekeningen.
  3. Ik nam veel foto’s staand op een ladder. Dat geeft een beter effect.
  4. Laat ook je kleine patotter een tekening maken en neem, als de tekening klaar is, een foto van je radijs zittend op zijn/haar tekening. Zo kan je de kindertekeningen van je lieverd ook eens op een andere manier bewaren.
  5. En onder het motto ‘Mommy needs a corona- break’, overhandig je na de fotoshoot al het krijt aan je koter, zeg je dat je een speciale opdracht hebt – als in kanjijelksteentjeeenanderekleurgeven – en plof jij je neer in je zetel met een wijntje.
diy fotoshoot stoepkrijt foto nemen kind kindershoot ruimte
diy fotoshoot stoepkrijt foto nemen kind kindershoot kusjes
diy fotoshoot stoepkrijt foto nemen kind kindershoot kusjes

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.