WIE ZIJN WIJ?

kind tussen de maan en sterren straattekening

Wij zijn een ontdekkingsteam bestaande uit 3: ikzelf, mijn man en onze schitterende zoon Renze.

Mijn drang om nieuwe dingen te ontdekken en het mooie in de wereld op te zoeken dateert vanuit mijn kindertijd. Opgegroeid met een oma die, naast het zingen van operastukken tijdens het koken,  graag op ‘trot’ ging, zat het er van kleins af aan in om je huis vooral als een thuisfront te zien waar je vooral na je avonturen terug naartoe ging.

Net als mijn oma en onze huisheld Peter Pan willen ook wij als gezin de magie van de kinderlijke verwondering blijven ervaren. Daarom gaan we dus steeds weer op zoek  naar nieuwe nooitgedachtlandjes.

Wat begon als enkele out of the box uitstapjes is ondertussen ook uitgegroeid als een manier van leven. We proberen immers in elk aspect van ons leven de nadruk te leggen op het uitzonderlijke, net omdat dit zorgt voor die verwondering die ervoor zorgt dat je, ondanks je bijna 40 bent, je nog steeds plezier kan hebben als een vijfjarige.

Op deze blog vind je daarom ideetjes om je leven net die extra sparkle te geven, zowel in je uitstapjes, als in reizen, als in het organiseren van je kinderfeestjes …  En als extra surplus zorgt het ervoor dat je kleine monster niet aan het scherm gekluisterd zit.  Hoe goed is dat!

kind op legoblokje in de tuin